Winnen! Maak je eigen A4 fotoalbum

Best getest – FotoFabriek
FotoFabriek.nl is onlangs door Tros Radar uitgeroepen tot de site met Best Getest fotoalbum. Dat moest ik natuurlijk zelf ondervinden! Voor Edwins verjaardag maakte ik een album van onze vakantieweek in Zeeland.

Eenvoudig, snel en goede kwaliteit
En inderdaad! Het boek was eenvoudig te vullen, het werkte snel en de kwaliteit is erg goed. Mooie dikke pagina’s en vele toepassingen die je aan het album kunt toevoegen.

Win een fotoalbum naar eigen ontwerp
Nu kan ik me voorstellen dat jij ook zo’n leuk album wilt maken. Dat kan! Ik mag tijdens deze Win Maand namelijk 1 album weggeven. Dit is een album van A4 formaat met 24 pagina’s.

Ben jij de gelukkige winnaar, dan maak je jouw album via fotofabriek.nl/fotoboek-maken Vul deze met jouw mooiste foto’s en reken daarna af met de kortingscode die je van MoedersNatuurlijk krijgt.


Hoe doe je mee?
Om mee te doen aan deze actie volg je MoedersNatuurlijk of Facebook en Instagram
en laat je hieronder een reactie achter waarom jij dit album graag zou willen winnen.

dejsp5k7bw1yancns9islfvqa08nh6mn
De eerste week van december worden alle winnaars van deze Win Maand bekend gemaakt. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan benaderen wanneer je hebt gewonnen. 

winnen-fotoalbum

 

 

38 Reacties op “Winnen! Maak je eigen A4 fotoalbum

 1. Gave prijs om mee te beginnen! Tja ik zou deze prijs graag willen winnen, omdat ik nog maar een jaartje of 4 achter loop met het maken van albums voor m’n kinderen! En met deze prijs MOET ik wel aan de slag 😂

  Liked by 1 persoon

 2. Ik zou het fotoalbum dolgraag willen winnen, om straks ons grote wonder❤ waar we bijna 8 jaar op hebben moeten wachten in vast te leggen.
  Zo bijzonder zo mooi dat verdient een mooi fotoalbum en moeders kan daarmee dan leuk aan de slag😃!

  Liked by 1 persoon

 3. Het zou toch leuk zijn om een album te kunnen maken met alle mooie momenten van mijn kleine boef! Een mooie herinnering over hem voor later.

  Like

 4. Wat een leuke actie! Mijn dochter is van het voorjaar naar Londen geweest met school en wij willen daar graag nog samen een album van maken, deze prijs zou heel goed van pas komen 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. Met dit leuke fotoboek
  hoef ik niet meer naar een leuk cadeau voor mijn zwangere zus op zoek.
  Hierin legt ze alle gebeurtenissen rondom de geboorte van haar eerste kindje vast…
  Ik hoop maar dat al dat moois in dit album past!

  Liked by 1 persoon

 6. Heel graag! Uiteraard hebben we (heel) veel foto’s digitaal maar dolgraag wil ik een tastbaar fotoboek van onze nu bijna 6 jarige kanjer. Een levensloop van de eerste vijf jaar lijkt me een super gave herinneren voor later <3. Zelf kijk ik nog zeker 2x per jaar in mijn eigen foto-albums van vroeger die mijn moeder nog heel trots in de kast heeft staan. Zoiets tastbaars zou ik ons manneke ook graag willen meegeven. Dit is DE kans om er ook daadwerkelijk aan te gaan beginnen, een heel mooi en dierbaar cadeau! 🍀

  Liked by 1 persoon

 7. Wauw wat leuk!! Ik doe graag mee, net moeder van een zoontje (nu bijna 5 maand) en natuurlijk maak ik veel foto’s en filmpjes…. ik dacht slim te zijn door alles van mijn telefoon naar de laptop te verplaatsen maar ben ik met mijn stomme hoofd in een phisingmailtje getrapt (die van de post) en dus alle maar dan ook echt alle bestanden (foto’s en filmpjes) zijn gelocked… mijn laptop al weggebracht maar helaas ik krijg niets terug (alle foto’s van de eerste 3 maanden van mijn knul)…. de foto’s die nog niet op de pc stonden zou ik graag in een mooi fotoboek willen laten afdrukken en dat zijn er gelukkig ook nog heel veel….

  Liked by 1 persoon

 8. Oefff met het schaamrood op mn wangen moet ik toegeven dat ik gewoon al dik 2 jaar achter loop met het maken van foto boeken. Dus om het maar eerlijk te zeggen. Heb nog niet eens het baby boek voor mn dochtertje af
  Die toch echt al 2,5 jaar is. Dus ja te gek. Ik doe mee

  Liked by 1 persoon

 9. Jaaaa …. dit is precies wat ik nodig heb. Ik loop hopeloos achter met fotoalbums voor mijn kinderen. Ik ben echt van plan om de achterstand in te halen …. deze prijs kan ik daarbij erg goed gebruiken!!!

  Like

 10. Ik heb een behoorlijke achterstand in het afdrukken van onze foto’s. Zoveel dat ik het maar steeds verder uitstel om er aan te beginnen. Nu ik dit lees, word ik er wel weer enthousiast van! Dus ik waag graag een kansje!

  Liked by 1 persoon

 11. Goede reden om nu éíndelijk eens aan het fotoboek te beginnen. Van ieder half jaar, naar ieder jaar een album, naar dan maar 1 voor de eerste twee jaar… de foto’s zijn al geselecteerd nu het maken van het boek nog. Maar met deze prijs ga ik het nu écht doen! 🙂

  Liked by 1 persoon

 12. Wat een super leuke winactie. Lijkt me erg mooi om te maken voor de verjaardag van onze dochter als ze 3 jaar wordt. Dan kunnen er nu de mooie foto’s van sinterklaas en kerst nog erby.

  Liked by 1 persoon

 13. Ik zou deze prijs graag willen winnen, vooral voor de opa’s en oma’s die geen social media hebben. Ze vinden het heel leuk om foto’s van de kleine te zien, en dit is de perfecte oplossing!

  Like

 14. Heel graag maak ik kans op de mogelijkheid om een fotoboek te maken omdat we eindelijk onze droomreis met de kids hebben kunnen maken (oftewel een weekend Disneyland Parijs) en graag zou ik de magie van dat weekend zo lang mogelijk vast willen houden en hoe beter dan met het best geteste fotoboek van fotofabriek!! 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s