Je kindje in de draagdoek – bizarre uitspraken

Na mijn blog over de meest bizarre uitspraken die zwangere vrouwen naar hun hoofd geslingerd krijgen, deel ik nu graag een lijst met uitspraken die moeders te horen krijgen wanneer ze hun kindje dragen in een doek of drager. Ze zijn bizar en soms hilarisch tegelijk.

Toen ik Femke in de draagzak bij me had vroeg iemand mij ooit is of ik m’n hondje bij me droeg!

Heb je daar een hondje in die zak bij je?

Hierbij de top 15 met bizarre uitspraken tegen moeders die hun kindje dragen in een doek of drager. 

 1. Is dat tegenwoordig ook voor blanke vrouwen..
 2. Wat sneu, ze kunnen geen kinderwagen betalen..
 3. Zielig voor dat kind, dat zal nooit leren lopen..
 4. Is jouw kindje zo lui, of kan ze niet lopen..
 5. Wat een gekke bult op uw rug..
 6. Is dat een echte baby, is die doek..
 7. Kan ze zo niet stikken..
 8. Ze zit vast niet lekker, ze huilt zo.. (alsof kinderen in een kinderwagen nooit huilen)
 9. Ze heeft o-benen, komt zeker door die draagzak..
 10. Sneu dat je kind daar zo moet hangen omdat jij alleenstaande moeder bent..
 11. Met jouw lijf zou je dit (dragen) niet eens moeten proberen..
 12. Die benen zitten toch veel te wijd, ga zelf eens in een spagaat zitten..
 13. Pas op hoor, straks valt hij er uit..
 14. Je verwend je kind te veel hoor, de hele dag zo bij je..
 15. Moet hij niet slapen, gewoon in een bed in plaats van in die zak..

Ik schreef al eens een blog waarom ik dragen juist zo fijn vind. Ik mis het dragen nu ook enorm nu ik 30 weken zwanger ben en beperkt mag tillen. Gelukkig kan het aftellen beginnen en kan ik onze meisjes straks om en om dragen.

Hierbij een paar fijne en onbetaalbare draagmomentjes met Femke.

 

9 Reacties op “Je kindje in de draagdoek – bizarre uitspraken

 1. Ik heb gezien hoe jij en Femke beiden van hebben genoten, jammer dat ik het nooit met Steven en jou heb gedaan, ik heb toen mijn oren laten hangen naar je vader. Ik zeg nu tegen alle vrouwen die het graag willen DOEN, doe wat je hart je ingeeft alles ik is goed waar jij als moeder achterstaat.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s