Femke haar nieuwe kamer – deel 1

Femke haar nieuwe kamer
Wauw, ik ben gewoon zo enthousiast dat ik niet kan wachten om het resultaat van Femke haar nieuwe kamer met jullie te delen. Zoals jullie weten verwachten wij in januari onze tweede dochter. Femke schuift daarom een kamertje op en de baby zal in Femke haar huidige kamertje gaan slapen.

Gisterenochtend stond ik nog in een lege kamer. Waren de muren wit en was het wachten op de behanger. Eindelijk was het moment daar!

KEK Amsterdam zorgt voor de Eyecatcher!
In een blog van een aantal maanden terug konden jullie al lezen hoe blij Femke werd van de poster met de giraf. Een poster van KEK Amsterdam, met illustratie van Fiep Westendorp.

Als jullie net zo’n fan zijn van Fiep als ik, dan kan deze nieuwe kamer voor jou ook niet meer stuk. Ik mocht namelijk van KEK Amsterdam kiezen uit het geweldig poster behang voor Femke haar nieuwe kamer. Ondanks de ruime keus wist ik het meteen! We gaan voor Floddertje! En het resultaat mag er zijn. De wand is een echte eyecatcher.

Kek Amsterdam fotobehang Fiep Westendorp

 

Lekker eigenwijs
De illustratie staat precies voor het karakter van Femke, lekker eigenwijs, dat past goed bij haar. Ondanks dat het behang voor een groot gedeelte wit is spatten de andere kleuren echt van de muur af. Het maakt er een vrolijk geheel van, een echte meidenkamer.

Behang op maat
Wij hadden het geluk dat het behang exact de breedte had die wij moesten hebben. Maar, is dit nou niet het geval, dan kunnen ze het op maat maken. De behanger was erg te spreken over de kwaliteit van het behang. De poster bestaat uit 6 banen, maar om eerlijk te zijn zie je de banen niet eens zitten, zo mooi!

Nieuw in de collectie
Naast de collectie van Fiep Westendorp, Noëlle Smit, Marije Tolman en Wouter Tulp hebben ze nu ook een geweldig leuke collectie van Kikker (Max Velthuis). Hier ben ik ook weg van! Misschien voor over een poosje als de kamer van onze tweede dochter een make-over krijgt.

Fotobehang Kikker.png

Nieuw in de collectie, Poster behang van Kikker

 Pssst… nog een tipje van de sluier
Zoals jullie misschien al gezien hebben staat mijn blog in november in het teken van Win Maand. Hou mijn blog goed in de gaten, want in november mag ik van KEK iets héél leuks weggeven in een winactie!

Kek Amsterdam

Dit bericht is in samenwerking met KEK Amsterdam. 

5 Reacties op “Femke haar nieuwe kamer – deel 1

  1. Het behang is prachtig, gisterenavond een snel wezen kijken omdat ik bij Anna haar buurvrouw een Demo had. Femke was nog wakker dus ik had geluk, Femke kwam niet uitgekeken op haar behang, ze zei steeds die die die en dan wees ze met haar vingertje naar Floddertje en haar hondje echt zo leuk.

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Winnen! KEK Amsterdam XL Poster·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s