Hoera, 29 jaar! Fotodagboek

Ja ja, zondag was het dan echt zover. Mijn 29ste verjaardag. Jeetje wat vliegen de jaren voorbij. Alsof ik gisteren mijn rijbewijs haalde, mijn diploma en alles wat volgde.

Bij een verjaardag horen cadeautjes
Natuurlijk horen er cadeautjes bij een verjaardag! Wat ben ik goed verwend zeg. Van Edwin en Femke kreeg ik een paar prachtige Ugg pantoffels, een schitterende bos bloemen en een mooi knutselwerkje. En, natuurlijk is niets zo leuk als ’s ochtends het cadeau uitpakken op bed.

Ook de visite heeft mij flink in de watten gelegd. Cadeaubonnen van de Bijenkorf, Hema en een fashioncheque, maar ook een Pandora bedeltje, oorbellen en nog veel meer! Dank jullie wel! Dat bierpakket is natuurlijk niet voor mij, maar deze kreeg Edwin 😉

Mijn verjaardag in de tuin vieren, midden oktober!
Het was echt een stralende dag! Dat alleen al was een cadeautje! We hadden binnen het een en ander klaar gezet, maar vonden het een veel beter plan om lekker buiten ge gaan zitten! Het zonnetje kwam gelukkig door en we hebben echt genoten van een heerlijke middag in de zon! Hoe is het mogelijk, midden oktober en 20 graden!


Taart en hapjes!
En natuurlijk mag de taart niet ontbreken! Vanwege de zwangerschap heb ik het deze verjaardag vrij simpel gehouden. Geen ingewikkelde hapjes, maar gewoon worst, kaas, chips en nootjes. Ondanks dat er geen zelfgemaakte hapjes waren was het een super geslaagde dag.

Het komende jaar…29 jaar en straks twee keer moeder
Dit jaar zal ook weer een bijzonder jaar worden. Zoals jullie waarschijnlijk weten verwachten wij onze tweede dochter in januari. Een prachtig moment om naar toe te leven. Straks heeft Femke een zusje. Wat een groot geluk! Onbetaalbaar! Op naar een mooi, nieuw levensjaar!

 

Een Reactie op “Hoera, 29 jaar! Fotodagboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s