Onze vakantie in foto’s 

Eindelijk, wat had ik er naar uitgekeken! Onze vakantie! Heerlijk even wat tijd met z’n drietjes. Ik was ook behoorlijk moe, dus het was het ideale moment om er tussenuit te gaan.

Zeeland!
Thuis maken we altijd het grapje “Er is geen mooier land dan Zeeland”. Wij vinden het er heerlijk! Met een beetje geluk schijnt de zon, je hebt er prachtige  stranden en leuke plaatsjes om dagjes weg te gaan. Wat mij betreft de ideale vakantie met een dreumes.

Op de camping!
We mochten in de stacaravan van mijn opa en oma! Heel lief en super fijn natuurlijk ook.

Als we aankomen is het prachtig weer, rond de 29 graden. Femke gaat gelijk lekker in badje en speelt daarna nog heerlijk op het kleed.


Met die warmte hebben wij ook wel zin in een duik. We gaan later die middag lekker naar het zwembad!

De volgende ochtend is het nog iets te fris om buiten te ontbijten. We eten in de caravan, Femke wil natuurlijk alles al zelf doen!

Na het ontbijt vertrekken we naar Middelburg, het is echt een stralende dag! Een strak blauwe hemel!

We zoeken speciaal deze bakker op omdat ze er glutenvrije bolussen zouden hebben…Helaas, vandaag net niet. Maar…ze hebben wel een glutenvrij appeltaartje, mmmm!!  Op de weg terug naar de camping valt Fem lekker in slaap. Buiten slaapt ze nog lekker verder.


Dit is echt perfect! Dit zouden we thuis ook moeten hebben…ideaal om Femke zo in bad te doen! Ze vindt het zelf ook prachtig! Na het badderen lekker fris in je wagentje terug naar de caravan. Sinds Femke kan zwaaien doet ze bijna niet anders, lief toch!

 

De volgende dag gaan we na Femke haar ochtend slaapje naar Zierikzee.

We zoeken een leuk café op om iets te drinken. Mocht je in de buurt komen, dit winkelcafé “De Zeeuwse Hemel” is een aanrader. De bediening laat ondanks hun vriendelijkheid wel wat te wensen over (kunnen de druk niet goed aan), maar het eten is geweldig. Ze hebben allerlei verse sappen/smoothies/diverse koffies en zelfgemaakte taartjes. Voor mij hebben ze zelfs glutenvrij, lactosevrije en suikervrije taart!! En hij is super lekker!! Achter de winkel is nog een gezellige tuin waar je ook kunt zitten.


We eten ’s avonds bij de Pannenkoeken Molen. Ideaal, ze hebben hier beslag zonder gluten, ei en melk, waardoor Femke kan genieten van haar eerste pannenkoek!


Later die avond maken we een wandeling over de camping en laat ik Edwin de duinen zien waar ik vroeger speelde. Vanaf hier kun je de vuurtoren van Haamstede goed zien!

De volgende dag gaan we naar Veere. Wat een ontzettend leuk en traditioneel dorpje. Kijk het oude snoepwinkeltje, we kopen geen snoepjes, maar vinden het wel leuk om even binnen te kijken.


Femke speelt ’s middags nog heerlijk bij de caravan. Wat is het fijn om zoveel buiten te zijn.

 

Na het eten lopen we nog een rondje. Ondanks dat Fem moe is blijft spelen in de speeltuin toch wel heel leuk! 

Op weer een nieuwe stralende dag gaan we naar Zoutelande, wauw wat is het genieten. Wat ben ik trots als ik de foto van ons drietjes zie 💛!

 

Op onze laatste volle dag gaan we naar Vlissingen. Helaas vinden we het tegenvallen en zit het weer ook niet mee, maar we wandelen gezellig langs de boulevard. De oude, gekleurde panden zien er wel prachtig uit.

‘S avonds gaan we gezellig in het dorp eten bij de vis zaak. Het was echt een heerlijke week. We hebben echt genoten van de tijd met z’n drietjes.

Helaas, het zit er echt op. De auto weer ingeladen, caravan netjes achter gelaten en weer op naar huis! 

 

8 Reacties op “Onze vakantie in foto’s 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s