Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 19-21

Ja! We zijn alweer over de helft. Vandaag ben ik 21 weken en 1 dag zwanger van ons tweede meisje. Doordat ik rustig aan moet doen, voel ik me wel erg goed. Gelukkig maar!

Die extra kilo’s blijven wel een dingetje voor me, maar ik moet me er bij neerleggen. Het hoort bij een zwangerschap en mijn lichaam maakt een mooi gezond kindje. Dat blijft iets bijzonders.

Kijken jullie weer mee naar mijn outfits van de afgelopen weken?

mamablog moedersnatuurlijk zwangerschapkleding outfit

Een spijkerbroek blijft toch wel heel fijn dragen, zeker als ik niet naar kantoor hoef. Deze broek kocht ik onlangs online bij H&M. Het truitje is al ontzettend oud, ik denk zeker 10 jaar. Hij is van Esprit en was vroeger van mijn moeder. Ik ben gek op streepjes, en de kwaliteit en kleuren blijven mooi, dus draag ik hem nog met veel plezier.

 

mamablog moedersnatuurlijk zwangerschapkleding outfit

En nog meer streepjes! Een heel fijn jurkje. Deze dag werk ik ook niet, dus lekker blote beetjes en makkelijke Fredjes eronder.

mamablog moedersnatuurlijk zwangerschapkleding outfit

Oke, nu weten jullie echt dat ik dol ben op streepjes. Dit is één van mijn fijnste jurkjes. Een mooie, wat dikkere stof en fijne pasvorm. Ook de kleur vind ik heel mooi. Ik heb er nog bijpassende ballerina’s bij van Pretty Ballerina’s, ook deze zijn al een jaar of 4 oud, maar zien er nog als nieuw uit.

mamablog moedersnatuurlijk zwangerschapkleding outfit

Yes, 20 weken en 1 dag! De dag van de erkenning en de echo, spannend! We horen dat we een tweede dochter krijgen. In verband met de echo trek ik op deze hele warme dag geen jurkje aan, maar kies ik voor een rokje. Dit rokje is van Esprit en kreeg ik van mijn vriendin, Madelon. Het is een 42 of 44, maar geen zwangerschapskleding. Het shirtje heb ik ook al een jaar of 5, maar naast streepjes ben ik ook dol op blauw en wit. Het ziet er nog mooi uit, dus waarom zou ik het weg doen.

mamablog moedersnatuurlijk zwangerschapkleding outfit

En weer tijd voor een jurkje. Ook weer blauw met wit. Het is een jurkje uit een oude collectie van Noppies, dat ik via via kreeg. Het draagt echt super fijn.

Bolle buiken show 🙂 Mijn uitzicht van bovenaf.

En nog een jurkje dat ik niet eerder aan jullie heb laten zien. Dit jurkje is ook van Noppies en kocht ik tijdens de zwangerschap van Femke. Het is een heel fijn, dun linnen jurkje. Heel fijn met al die warme dagen. Mijn sandaaltjes kocht ik in de uitverkoop bij Wehkamp.

Streepjes, streepjes en nog meer streepjes. Ik durf het bijna niet meer te laten zien. Dit jurkje zagen jullie al eerder voorbij komen, maar nu is mijn buik weer iets gegroeid en zien jullie het jurkje met een bijpassend vestje.

Gisteren was een werkdag, dus moest ik er qua kleding ook rekening mee houden. ’s Ochtends koos ik deze outfit uit, maar in de loop van de dag voelde ik me toch niet helemaal lekker in. De zwarte broek zagen jullie al eerder voorbij komen. Dit is geen zwangerschapsbroek, maar een broek van Esprit in maat 42, wat toch niet helemaal lekker meer zit. Ik mis de fijne zachte band van de zwangerschapsbroeken.

3 Reacties op “Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 19-21

  1. Pingback: Onzekerheden tijdens mijn zwangerschap | MoedersNatuurlijk·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s