Bekende Nederlanders worden Bekende Ouders!

Naast dat ze echte Bekende Nederlanders zijn, zijn ze nu ook Bekende Ouders!

Hierbij een overzicht van de moeders die in augustus zijn bevallen én van de moeders die nog moeten bevallen de komende maanden. Spannend! Wij hopen dat zij het allemaal goed maken! Natuurlijk willen wij alle ouders van harte feliciteren met de geboorte van hun kindje!

Jaaa, Victoria Koblenko is op maandagavond 8 augustus bevallen van een zoon, Kiy. Kijk eens wat een prachtige foto van deze kersverse ouders. De foto komt van Victoria haar Instagram, waar zij de volgende tekst plaatste;

1ste post van onze zoon 😍 “Daar ben ik dan! ‘De llllllang verwachte zoon’ zoals m’n moeder zou zeggen. Jaaaaa, hier glimlacht ze wel, maar vooral om de aandacht af te leiden van t kraamverband, lees matras in d’r oma onderbroek. Verder is ze trots dat ik op papa lijk. Al weet ik nu al dat haar temperament in mij dat van hem moeiteloos gaat overtreffen.
Oh ja, ik heet trouwens KIY, maar over hoe m’n pa daaraan kwam later meer.

 

Victoria-Koblenko-bevallen-zoon-Kiy-Instagram

Victoria Koblenko en haar vriend Evgeniy met baby Kiy – bron, Instagram @VKoblenko

Nog een jongen! Gefeliciteerd voor Carice van Houten en vriend Guy. Zij zijn maandagavond trotse ouders geworden van hun zoon, Monte Pearce. Een hilarische post op Twitter;

carice v houten bevallen.png

Het Twitter bericht van Guy en Carice waarin zij de geboorte van hun zoon bekend maken.

Deze maand hopen we met prachtig nieuws te komen voor Oscar Kàzan, je weet wel, de zoon van Hans Kàzan. Hij en zijn vriendin Bregje van der Leest verwachten hun eerste kindje. Hoe leuk deze post op Twitter met hun YouTube filmpje.

Voor Inge Schrama, misschien beter bekend als Sjors uit GTST, en vriend Daniël Samkalden is het nog even wachten. Zij verwachten hun tweede kindje eind deze zomer. Inge en Daniël hebben al een dochtertje Betty Sue (2013). Een aantal weken terug plaatste zij deze mooie foto op Insagram.

Inge zwanger.png

Last, but not least in oktober verwachten Dré Hazes en Monique Westenburg hun eerste zoon! Hazes Junior zegt Dré zelf al. Aan het begin van de zwangerschap plaatste hij deze foto op Instagram. 


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s