Hoera! MoedersNatuurlijk bestaat 1 jaar!

Oh yeah! Gisteren op de bijzondere dag van de 20 weken, was het ook de dag dat MoedersNatuurlijk 1 jaar online is! Ik wilde alleen niet twee van zulke belangrijke posts op 1 dag doen, vandaar dat jullie dit bericht vandaag lezen.

Waarom een Mama Lifestyle Blog?
Tijdens mijn zwangerschap kwam het idee voor een Mama Lifestyle Blog. Toen Femke er eenmaal was wilde ik mijn ervaringen en alle gebeurtenissen zo graag met andere (moeders) delen, dat ik 2,5 week na haar geboorte van Fem MoedersNatuurlijk begon. Zo kon ik al mijn ervaringen, tips, gebeurtenissen en ideeën met andere moeders delen, heerlijk!

Dank jullie wel! 
Ik ben jullie onwijs dankbaar voor het volgen en alle lieve reacties die ik van jullie krijg, want dankzij jullie is MoedersNatuurlijk binnen een jaar uitgegroeid tot iets heel moois. Natuurlijk heb ik grootse plannen, maar ik zal geduld moeten hebben. De weg naar succes is niet altijd de makkelijkste, maar het is heerlijk om aan iets te werken waar ik zoveel plezier in heb. Mijn blog is echt mijn passie en daar gaat het om.

Mijn dromen
Dit vind ik toch wel heel spannend om met jullie te delen, maar ik hoop op een dag van bloggen mijn werk te kunnen maken. Ik haal er zoveel voldoening en plezier uit, dat ik zeker weet dat hier mijn passie ligt. Wat voor mij ook heel belangrijk is, is om mezelf te blijven ontwikkelen. Iets wat met bloggen  en vloggen heel goed kan, want denk aan nog betere YouTube filmpjes, mooiere foto’s, nog betere artikelen. Genoeg uitdaging dus.

Wat vonden jullie het leukst?
Natuurlijk worden sommige blog beter bezocht dan anderen. De blogs welke het meest gelezen zijn staan hieronder in de top 5.

 1. Jij een vrije dag en je kind naar de opvang
 2. Borstvoeding was echt even doorzetten
 3. Van Co-sleeper naar ledikant 
 4. Bloedverlies tijdens mijn zwangerschap, help!
 5. Mailen met je baby of kleuter

Op YouTube keken jullie vooral naar:

 1. Mijn bevallingsverhaal
  https://youtu.be/EAr6BBJtfuI
 2. Shoplog voor Femke’s eerste verjaardag
  https://youtu.be/uTtJbiVt0nU
 3. Belangrijk nieuws! Mijn zwangerschaps aankondiging
  https://youtu.be/X0Jivn4ZvDU

Natuurlijk zou ik het heel leuk vinden als jullie je abonneren op mijn YouTube kanaal. Duimpjes omhoog en op naar de 1ste 100 abonnees, nog maar een paar te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s