Een baby en een dreumes, maar 1 kinderwagen

Als ons kleintje straks geboren wordt is Femke nog maar 17 maanden. Ze zal tegen die tijd vast al stappen, maar echt wandelen is er natuurlijk nog niet bij.

2 kindjes, 1 kinderwagen 
Hoe gaan we dat doen, met twee kindjes en 1 kinderwagen? Nou ja, vrij simpel…hoop ik. Femke heb ik ook veel gedragen in de draagdoek en in de Tula. Als de baby er is hoop ik die ook weer veel te dragen. Wel zo praktisch ook met kleine Fem om ons heen.

De baby zal dus in de meeste gevallen gedragen worden, zodat Fem in de kinderwagen kan zitten. Misschien dat Femke tegen die tijd ook wel weer graag gedragen wil worden, dan kan ik haar op mijn rug dragen.

Eerder schreef ik een blog, met 20 redenen waarom dragen zo fijn is. Mocht je nog niet bekend zijn met het dragen, maar wel een kleintje hebben, lees dan zeker even dit artikel.

Hierboven zien jullie mij achter de wagen, maar ook hoe ik Femke heb gedragen toen ze nog klein was. Lekker in de Tula maar ook in de (geweven)draagdoek. Heerlijk vond ik het! Fem trouwens ook, want ze viel in de meeste gevallen heerlijk in slaap.

Plan B
Mocht het toch minder geslaagd zijn dan we nu denken dan overwegen we een sta-plankje, eventueel met zitje, zoals hieronder.

 

Wat vinden jullie?
Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden dat we het met één kinderwagen willen proberen. Misschien hebben jullie ook wel twee kindjes die weinig leeftijdsverschil hebben, hoe hebben jullie dit dan opgelost?

4 Reacties op “Een baby en een dreumes, maar 1 kinderwagen

  1. Tussen mijn dochters zit 19 maanden dus ik herken het ‘probleem’ nog wel (al is het gelukkig al wel even geleden ;)) In eerste instantie hadden we een stoeltje op de wagen (op de wieg zeg maar) toen de jongste echt nog in de bak lag. Ze groeide er al snel uit en toen ben ik ook voor zo’n plankje gegaan.. Geen succes! (erop, eraf, erop, toch maar weer eraf pfff!) Uiteindelijk heb ik een duo buggy zelfs een hele poos gehad, echt zo’n tweelingwagen, naast elkaar, super gezellig en dat werkte uiteindelijk toch het beste voor mij dan 😉 Ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden…

    Liked by 1 persoon

  2. Hier 19 maanden ertussen en nu zwanger van de 3e en ook weer 19 maanden er tussen. Wij geven onze tweede zoon eerste halfjaar alleen maar gedragen. Daarna afgewisseld dat de oudste weleens op zijn driewieler ging. De jongste heeft dus nooit in de kinderwagenbak gelegen. Ik vond het heerlijk zo’n kleine wurm dicht bij me! En straks al de derde er is gaan we het ook zo doen. Wel over nagedacht om evt ene dubbele wagen aan te schaffen maar we denken dat het ook nu niet nodig is! Fijne zwangerschap!

    Liked by 1 persoon

  3. Ik heb Ellie ook zo vaak gedragen dat ik me schaamde dat ik een (dure) kinderwagen had gekocht. Dus ik zal baby 2 veel dragen en dan Ellie in de kinderwagen (wordt dat ding ook nog gebruikt). Ik geloof niet dat ik een dubbele zou nodig hebben. (Misschien de grootouders wel die oppassen terwijl ik werk?)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s