Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 16-18

Morgen ben ik alweer 19 weken zwanger, bijna op de helft! De afgelopen week maakte ik weer foto’s voor jullie van mijn outfits. Ik blijf het lastig vinden om me mooi te kleden, zeker wanneer ik moet werken. De afgelopen weken waren mijn managers op vakantie en kon ik wat meer casual gekleed.

Voorheen droeg ik altijd hakken, maar als ik nu hakken draag krijg ik helaas veel last van bekkenklachten. Platte schoenen en slippertjes maar.

Oke, nu de outfits. Kijken jullie mee?

16 weken en 5 dagen, met al die regen blijven de jurkjes in de kast. Ik draag hier een donkerblauwe zwangerschap chino met een trui die ik kreeg van vriendin Madelon, daaronder een gespreept blousje (trui en blousje zijn geen zwangerschapskleding). Lekker casual, maar heerlijk voor in het weekend.

Yes, mijn nieuwe zwangerschapsjurkje! Hier ben ik echt heel blij mee. Thuis draag ik hem lekker met blote benen en een slippertje, maar naar kantoor met een dunne panty en donkerblauwe schoentjes. Ik bel dol op streepjes!

17 weken en 3 dagen, deze dag ben ik vrij. Ik kies voor een roze zwangerschap chino met daarop een truitje dat ik ook kreeg van Madelon. Het truitje is geen zwangerschapskleding, maar een top van Esprit in maat L, waar ik normaal altijd een M droeg.

Eindelijk, een fijne spijkerbroek. Ik vind al die zwangerschapsspijkerbroeken zo niet van deze tijd. Deze is gelukkig perfect en kocht ik online bij H&M. Het shirtje kreeg ik ook van Madelon.

Jaaaa, Feest! Femke is 1 jaar. Door alle voorbereidingen die dag heb ik geen echte outfit foto kunnen maken, maar op deze foto zien jullie mijn nieuwe jurkje ook wel. Ik zal hem de komende tijd wel vaker dragen, want hij zit echt heel mooi. Die zullen jullie dus in de volgende outfitfoto’s wel voorbij zien komen. En zo leuk, ondanks het roze/goud thema waren Femke, Edwin en ik alle drie in het blauw/wit. img_7172

18 weken alweer, wat gaat het hard. Ik draag mijn fijne nieuwe spijkerbroek met daarop een zwangerschapsblousje van Noppies, dat ik al had toen ik zwanger was van Femke.

Ook geen echte outfit foto, maar deze vond ik zo leuk. Ik zat op kantoor met m’n dikke buik achter m’n bureau. Wat een bijzonder uitzicht blijft het toch van bovenaf.

Yes, deze foto heb ik vanochtend genomen. Ook hier een jurkje van Noppies, dat ik al had toen ik zwanger was van Fem. Het draagt heel fijn en ik vind de kleur ook erg mooi. Het is vandaag stralend weer, dus daar hoort absoluut een jurkje bij.

4 Reacties op “Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 16-18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s