Femke’s eerste verjaardag – Plog 

Wat een feest was het zondag 7 augustus. Wat hebben we genoten! Onze lieve Fem al 1 jaar!Hoe cliché het ook klinkt, maar het is echt zo, het jaar is voorbij gevlogen.

 Zondag hebben we haar verjaardag groots gevierd, met lieve familie en vrienden om ons heen. Een hele bups met gasten, maar het was genieten.

Jullie weten dat ik druk ben geweest met alle voorbereidingen. De boodschappen, het kiezen van de juiste hapjes en natuurlijk de versiering.

We zijn op zaterdag al begonnen met versieren. Femke lag lekker te slapen, dus wij hadden mooi de tijd om alvast wat slingers op te hangen en om ballonnen op te blazen. Gelukkig dat we er zo vroeg mee begonnen zijn, want in een avondje red je het gewoon niet. Althans, niet als je het uitgebreid wilt versieren.

Toen Femke wakker was hebben we haar alvast op de foto gezet bij de HOERA slingers. Kennen jullie ze nog uit mijn vlog?

img_7135

Ik wilde alles heel graag in het goud met roze hebben en ging zelf creatief aan de slag met glitter tape. Het resultaat, mooi versierde flessen, prikkertjes en potjes. Super feestelijk toch!

De taarten!

Ik vertelde jullie in een eedere blog niet te veel uit te willen geven aan taarten. Natuurlijk mag het was kosten, maar 280 euro voor alleen taart vond ik toch echt te gek.

Toen ik deze taart voorbij zag komen was ik verkocht. Deze moest ik hebben! Gelukkig heel betaalbaar. Voor een 18 persoonstaart betaalde ik, incl. bezorgdkosten €34,-. 

Maar, aan één taart hebben we natuurlijk niet genoeg. Ik kocht nog een cheesecake, 2 appeltaarten en een aardbeien vlaai. Snullen maar! 

Natuurlijk pakken we ook samen cadeautjes uit!  En met zoveel visite krijg je veel cadeautjes, héél veel cadeautjes! 


En met zoveel cadeautjes kun je niet tegelijk spelen. Ik heb dus heel veel cadeaus in de kast gelegd en deze zal ik Femke de komende tijd geven. 

Wij kijken terug op een hele mooie dag! Zo’n eerste verjaardag is toch wel heel bijzonder. 


 

2 Reacties op “Femke’s eerste verjaardag – Plog 

  1. Het was een mooi feest! Femke heeft het ook heel goed gedaan met zoveel drukte en visite om haar heen! En de versiering was echt heel mooi Anna! Dit is moeilijk te overtreffen 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s