Verjaardagsboodschappen, help! 

Jeetje, waar moeten we beginnen. Ondanks dat ik nog een parttime baan heb als managementassistent en mijn hand dus niet omdraai voor het organiseren van evenementen, vind ik een feestje thuis toch anders.

Aanstaande zondag ontvangen we 46 gasten voor Femke haar eerste verjaardag. Feest dus, maar eerst nog de voorbereidingen.

Boodschappen..Drank, taart, hapjes….
Hoeveel boodschappen moeten we halen voor zoveel gasten? Ik heb werkelijk geen idee. Zelf drinken wij alleen water/spa groen, thee en soms een klein beetje siroop. Onze vrienden en familie willen ongetwijfeld een kop koffie. Gelukkig kunnen we het koffiezetapparaat van mijn ouders lenen, want met onze Nespresso schiet het natuurlijk niet op. Na de koffie is het tijd voor frisdrank, misschien willen sommigen een glaasje wijn en gaan de mannen met het mooie weer dat voorspeld wordt ongetwijfeld aan het bier. En vergeet de oma’s niet, die zitten het liefst aan een advocaatje met slagroom.

Taart!
Gelukkig boffen we enorm met onze buren, waar we in ieder geval de 6 taarten in de koelkast mogen zetten, want jeetje, waar moet je alles kwijt? Karin, als je dit leest, nogmaals dank, echt heel fijn!

Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om het qua taart wat eenvoudiger te houden. Ik had eerst het idee van cupcakes, naked cakes, tompoezen en soesjes. Maar om al dik €280,- euro uit te geven aan alleen taart zag ik niet zitten. Nu worden het Dudok appeltaarten, Dudok cheesecake, aarbeienvlaaien, roomvlaai en glutenvrije slagroomsoesjes.

Hapjes
Om nog maar niet te spreken over de hapjes…Normaal stond ik uren in de keuken en maakte ik allerlei hapjes. Van quiches tot sandwichrolletjes, van garnalen schuitjes tot geitenkaashapjes niets was te gek. Dat is leuk met een gezelschap van ongeveer 25 mensen, maar voor 46 vind ik dat echt te veel.Ik heb dit keer gezocht op makkelijke hapjes, dingen die ik van te voren ook goed kan voorbereiden. En zeg nou eerlijk, dit ziet er toch ook heerlijk en feestelijk uit? Daarnaast zal ik ook wat chips en nootjes op tafel zetten, zodat er voor ieder wat wils is.


Hoe doen jullie dat?

Een grote familie of veel vrienden? Tussen mijn volgers zullen vast ook mensen zitten die misschien wel altijd met zo’n grote groep aan visite zitten. Ik ben heel benieuwd hoe jullie het doen. Maken jullie zelf hapjes of halen jullie alles, laten jullie dingen bezorgen of houden jullie het bij chips, worst en blokjes kaas? Ik ben reuze benieuwd naar tips.Laat je hieronder een berichtje achter?

2 Reacties op “Verjaardagsboodschappen, help! 

 1. Hoi an! Blijft beetje stressie he.. Er komen echt veel gasten! Heerlijke taarten! Wij hadden vorige maand geen zin in alles regelen dus hebben we het een keertje in een restaurant (bij boerderij en speeltuin) gevierd. Maar goed, volgens mij heb je ’t goed voor elkaar. Laat anders x je boodschappen thuis bezorgen zaterdagochtend? Kreeg gisteren een code (AH31) in mail van AH voor gratis bezorging deze week! (als dat bij jullie kan)
  ’s ochtends al je hapjes snijden en klaarzetten, bakjes met hapjes vd AH zijn ook makkelijk, vooral genieten en niet teveel moeten doen tijdens visite. Lang leve de self service, lekker alles op je tafel zetten! En vooral niet teveel frisdrank inslaan wat je zelf niet drinkt, want je blijft er snel mee zitten hoor, zeker als je al water met smaakjes neer zet!
  Wij halen ’s avonds vaak patat bij de snackbar om de hoek voor iedereen met sateetjes uit de oven (’s ochtends voorgegaard).
  Veel plezier!!
  Ps dat hema tekst slingertje heb ik ook gekocht, zo cute

  Liked by 1 persoon

  • Wauw, thanks voor al je tippies Eef! En wat slim om het ergens anders te vieren 👍🏻 Morgen zijn Edwin en ik vrij, we proberen dan de boodschappen te gaan halen, maar veel dank voor de kortingscode! Ga hem wel uitproberen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s