Kleding die met je kindje meegroeit + kortingsactie!

Jullie herkennen het vast wel. Past je kindje net dat ene leuke kledingstuk, zijn ze er binnen enkele weken alweer uitgegroeid.

In het eerste jaar dragen baby’s wel 5 tot 6 kledingmaten en dat kost dus de nodige kleertjes.

De oplossing!
Het Nederlandse merk Pyanta Kinderkleding komt met de oplossing! Kleding die met je kindje meegroeit. Zo zijn de kledingstukken niet meer in één maat te dragen, maar heb je van één kledingstuk plezier van maat 50 tot en met maat 62 of van maat 68 tot en met maat 80.

Pyanta

Hoe kan dit?
Pyanta maakt kleding met verlengbare mouwtjes en pijpjes, gemaakt van biologisch katoen met GOTS keurmerk. De kleding is veelal van tricot stof en de koortjes zijn naar verschillende maten te strikken.

Voor jongens en meisjes, klein en groot
Pyanta kiest voor vrolijke kleurtjes en unieke ontwerpen. De kleding is er al voor de aller kleinste en verkrijgbaar in maat 50-80, voor de grotere kindjes loopt de kleding van maat 86-104.

Hieronder draagt het meisje het broekje nog met een omslag. Is ze straks iets groter, dan kunnen de pijpjes langer gedragen worden.


Het broekje dat het jongetje draagt kan zowel lang als kort gedragen worden en is dus multifunctioneel. Is het ’s Ochtends nog wat fris buiten, maar schijnt ’s middags het zonnetje, dan rol je de pijpjes gewoon wat verder omhoog, ideaal! Ook dit broekje kan met omgeslagen pijpjes lang gedragen worden.

Pyanta staat voor eerlijke kleding!
Naast het unieke ontwerp staat Pyanta ook voor eerlijke kleding. Zo wordt ieder item handgemaakt, halen zij hun producten lokaal (alles binnen de EU) en zijn alle items gemaakt van biologisch katoen, zelfs het garen! Doordat de kleding langer draagbaar is wordt het milieu minder belast en kun je langer van dat mooie kledingstuk genieten.

Korting voor MoedersNatuurlijk volgers
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag iets bestellen? MoedersNatuurlijk heeft een actie voor haar volgers. Geef bij je bestelling de code MN16 door en ontvang tot en met 30 september 15% korting op je bestelling. Via de site van Pyanta Kinderkleding kun je jouw bestelling plaatsen.

Wil je kans maken op €25,- shoptegoed? Bij 250 likes op hun Facebook pagina geeft Pyanta een cadeaubon weg aan één van hun volgers. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s