Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 13-16

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn outfits van de afgelopen weken.Ik moet eerlijk toegeven dat ik het best lastig vind om de juiste outfit te vinden.M’n buik groeit best snel, en helaas worden m’n benen ook al een stukje steviger.

Gisterenavond kreeg ik gelukkig een pakketje bezorgd met 3 jurkjes en een spijkerbroek, er gaat 1 jurkje terug, maar de rest hou ik! Die zien jullie dus binnenkort verschijnen. 

Hier draag ik een zwangerschapsbroek die ik al had tijdens de zwangerschap van Femke. Ik draag er een eenvoudig shirtje op dat jullie misschien wel herkennen vanuit mijn WE shoplog. 


Hier draag ik een zwangerschapsspijkerbroek welke ik ook al had tijdens de zwangerschap van Fem. Ik draag een zwangerschapsbloesje van Noppies, wat ik ook al had.

Omdat ik me toch niet helemaal lekker voel in het bloesje, trek ik een trui aan die ik kreeg van mijn vriendin (wederom bedankt Madelon!). Ik ging die middag naar de kapper en had zin in een sportievere outfit. Hebben jullie mijn vlog gezien van een middagje Rotterdam en mijn bezoek aan de kapper?

Tadaa, mijn nieuwe kapsel! Je kunt het op deze foto niet heel goed zien, maar voor wie mij volgt op Instagram heeft deze foto daar ook voorbij zien komen. Ik draag hier een jurkje dat ik onlangs kocht ik de uitverkoop. Het is van StreetOne en geen echt positiejurkje. De stof is wel erg rekbaar, waardoor het heel fijn draagt. 13722140_1749303235347555_919745022_n(1)

15 weken zwanger alweer, wat vliegt de tijd! Hier draag ik ook een jurkje dat ik al ruim twee jaar in de kast heb hangen. Het is een heel fijn jurkje van Claudia Sträter en dus ook geen positiejurkje. Fijn al die rekbare stofjes!

Hier was ik toe aan een meer casual dag. Het was zo warm, maar ik moest die dag wel werken. Gelukkig hadden we geen bezoekers en kon ik iets makkelijks aan. De top vind ik zelf zo mooi, een fijne linnen stof leuk met glittertjes en lovertjes, hij is van Noppies en had ik ook al tijdens de zwangerschap van Femke. Ik draag hier nog een gewone broek…voor de laatste keer denk ik 😉

En nog zo’n warme dag…Ik koos voor mijn zwangerschapsrokje van Esprit, dat ik tijdens mijn vorige zwangerschap ook al had. Ik draag hier een gewoon shirtje op van Tommy Hilfiger.

Vinden jullie dit bloesje ook zo leuk? Ook deze kreeg ik van mijn vriendin Madelon. Het is geen zwangerschapsbloesje maar hij is een maat groter dan dat ik normaal draag. Hij staat zo vrolijk om de licht roze zwangerschapsbroek.

En de laatste outfit voor deze blog. Ik draag hier een prachtige top die ik overnam van een collega. De top is uit de huidige (sale) collectie van SuperTrash. M’n collega vond hem bij haar toch wat minder staan, maar ik ben er erg blij mee. Hier draag ik nog een gewone zwarte broek, maar dan wel een maat 42, ideaal zo lang hij nog goed past.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn outfits vinden en of jullie misschien nog tips hebben waar je leuke zwangerschapskleding kunt shoppen.

4 Reacties op “Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 13-16

    • Dank je wel! Ja, ik groeide tijdens mijn vorige zwangerschap enorm, dus moest wel het nodige aanschaffen. Ik voelde me ook niet lekker meer in andere kleding en wilde er juist tijdens mijn zwangerschap leuk uitzien.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s