Shoplog voor Femke’s eerste verjaardag

De eerste verjaardag van Femke komt steeds dichterbij! Ik kijk er zo enorm naar uit! Zondag 7 augustus is het groot feest!

Voorbereidingen!

De voorbereidingen zijn in volle gang en ik kocht al de nodige spullen zodat ik alles die dag leuk kan aankleden. Vaasjes voor op de statafels, glazen flessen om te vullen met munt en citroen, glittertape om de flessen leuk te versieren, noem het maar op!

Shoplog!
Bovenstaande foto plaatste ik op Instagram om alvast wat  van de voorbereidingen met jullie te delen. Omdat jullie zo benieuwd zijn naar de rest en ik ook best wat vragen kreeg waar ik wat vandaan had, nam ik voor jullie een shoplog op. Kijken jullie weer mee?
Ik zou het erg leuk vinden wanneer jullie je abonneren op mijn kanaal.

 

Een Reactie op “Shoplog voor Femke’s eerste verjaardag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s