Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 11-13

De eerste zwangerschapskleding is alweer een feit. M’n gewone broeken beginnen nu toch wel erg strak te zitten op m’n buik, dus moet ik er toch echt aan geloven.

De afgelopen weken maakte ik was foto’s voor jullie, waarop mijn outfits te zien zijn.

Gelukkig had ik nog best wel kleding van de zwangerschap van Femke, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! 

Hier kan ik mijn gewone broek nog net aan. Al wel met een zwangerschap blousje/tuniekje, dat ik al had toen ik in verwachting was van Femke. Nog een paar dagen en dan kunnen we het nieuws eindelijk aan iedereen vertellen! Spannend!

12 wkn 1 dag

Hier ook nog een gewone broek, maar dan wel een maat groter dan ik normaal draag. Ook nog een blousje wat iets ruimer valt, uit de gewone collectie.

img_6534-1

Dit shirtje zien jullie nog vaak voorbij komen…Echt mijn favoriet. Gekocht tijdens de zwangerschap van Femke. Ook een shirtje uit de gewone collectie, maar dan een maatje L, waar ik normaal een M draag.

img_6531-1

De laatste keer dat ik mijn zwarte skinny draag..Tot over 6 maanden, fijne broek! Weer het fijne zwangerschapsblousje, zo leuk met die lovertjes op de schouders..

img_6532-2

Oh Yeah! Donkerblauw is toch wel één van mijn favo kleuren. Hier draag ik voor het eerst weer een zwangerschapsjurkje. Dit jukje heb ik tijdens de zwangerschap van Femke ook veel gedragen, maar ook toen ik Femke borstvoeding gaf. Dit jurkje heeft een voedingsfunctie. Zo kon ik makkelijk en onopvallend voeden.

img_6568-1

Nog een keer de zwarte broek…Met mijn favo streepshirtje…

img_6574-1

En daar is hij dan….De zwangerschapsbroek is weer van zolder gehaald. Wat zit dat toch een stuk lekkerder, hoewel de buikband ook wel warm is nu de temperatuur buiten stijgt. En ook nu weer met het streepshirtje…oeps 😉

4 Reacties op “Outfits tijdens mijn zwangerschap wk 11-13

    • Oh Kim, die hakken inderdaad! Ik mis ze nu al, maar krijg er zo’n last van m’n rug/bekken van. Dank voor je compliment! Ik ben ook geen mega held in lange(re) afstanden..Maar leuk om in ieder geval contact te houden!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s