Shoplog WE en H&M voor Femke en mama 

Gisterenmiddag zijn we voor het eerst met Femke naar de kapper geweest. Ze vond het prachtig. Toen Edwin geknipt moest worden zijn Femke en ik even samen gaan winkelen. En wat zijn we onverwacht leuk geslaagd. 

Kijken jullie mee naar mijn eerste shoplog!

Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Dit is mijn allereerste Shoplog die ik voor jullie heb gemaakt. Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden om te kijken en of ik dus vaker een Shoplog voor jullie zal opnemen. Laat je een reactie achter?

4 Reacties op “Shoplog WE en H&M voor Femke en mama 

  1. Leuke items! Vooral het gestikte ruitjes truitje. Ik hou er ook van. Heel simpel en toch ook bijzonder. Was een leuke shoplog om naar te kijken alleen zag ik onder in beeld (automatische?) ondertiteling en die sloeg helaas echt helemaal nergens op. (Heb ik misschien iets aangeklikt??) Op zich is ondertiteling wel een super idee, want dan zou ik ook onderweg vlogs kijken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s