Cadeautjes voor een eerste verjaardag

Nog ruim anderhalve maand wachten, maar dan is het zover! Onze lieve Femke wordt dan 1 jaar! Jeetje, wat is het jaar voorbij gevlogen. 

Ik ben al druk met alle voorbereidingen, want ik wil er een onvergelijkelijk eerste verjaardag van maken. Roze is echt mijn lievelings kleur en ook nagenoeg de enige kleur die in Femke haar kast is terug te vinden. Wat hou ik van die lekkere meisjes dingen! Goud vind ik een feestelijke, luxe kleur die niet mag ontbreken op een feestje. Maar genoeg over de versiering, hier volgt later een aparte blog over. 

Ik wil jullie graag meenemen op mijn zoektocht naar leuke verjaardagscadeautjes voor Femke. 

Groot, groter, grootst! 

Het lijkt soms niet gekker te kunnen! Bizarre cadeaus worden er op kinderverjaardagen gegegeven. Van ontzettend duur tot cadeaus die niet eens door de deur naar binnen kunnen! Zo gek maken wij het niet! De uitdrukking, een kinderhand is snel gevuld gaat over het algemeen echt op.

Ons cadeau voor Femke 

Wij hebben voor Femke de houten poppenwagen van Janod gekocht. Ik was meteen verkocht toen ik hem zag. Roze met witten stippen, mooi stevig hout en een echt meisjes cadeau. Ik wil graag nog een naamsticker bestellen, zodat haar naam op het poppenwagentje komt te staan. Femke zet nu al voorzichtig wat stapjes rond de tafel, dus als ze straks kan lopen is dit het perfecte cadeau. 

De andere cadeautjes…

Wat is het lastig om leuke cadeautjes te bedenken. Ik heb me suf verzonnen, maar heb echt een aantal super leuke cadeaus gevonden. Familie en vrienden zullen een uitnodiging ontvangen met daarop een linkje naar lijstje.nl, daar heb ik alle cadeautjes ingevuld en kunnen zij zelf afstrepen wat ze willen geven. Er is zo een ruime keus en cadeaus kunnen niet dubbel worden gekocht. 

Hieronder een greep uit het lijstje wat ik maakte voor Femke. 

 • Stoffen pop van Dille en Kamille
 • Houten puzzel van Janod
 • Gepersonaliseerd voorlees boekje
 • Houten miniscooter van Janod 
 • Houten trekfiguur, hondje van Dille en Kamille 
 • Xylofoon, lieveheersbeestje 
 • Strandlaken van Lief!
 • Stapeltoren Janod

Tips zijn welkom!

Ik ben reuze benieuwd of jullie nog leuke ideeën en tips hebben voor cadeautjes. We verwachten best veel visite, dus het lijstje is nog niet af. Berichtjes wat jullie kindjes hebben gekregen voor hun eerste verjaardag zijn dus erg welkom!

Binnekort een blog over de versiering voor Femke’s eerste verjaardag! Wat zijn de voorbereidingen toch leuk! 

  5 Reacties op “Cadeautjes voor een eerste verjaardag

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s