Mijn aller eerste vlog! 

Yes! Gisteren maakte ik mij eerste vlog!

Respect voor alle vloggers!

Om te beginnen..RESPECT voor alle vloggers! Want wat een werk is dat zeg, filmen, monteren, noem maar op. Heel knap hoe jullie dat doen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat echt heb onderschat. 

Mijn eerste vlog!

Ik hou jullie niet langer in spanning! Hier is hij dan!

Tips zijn welkom!

En, wat vinden jullie er van? Het is mijn aller eerste vlog en nog verre van perfect, maar je moet ergens beginnen, toch? Tips zijn altijd welkom en mocht je leuke ideeën hebben voor een vlog, hoor ik het natuurlijk ook graag. 

Abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik vind het super leuk dat jullie mijn blog trouw lezen en dat de bezoekersaantallen bijna dagelijks groeien. Nu ik mijn vlog op YouTube heb staan, zou het ook leuk zijn wanneer jullie je op mijn kanaal (Anna Houtman) abonneren, zodat jullie mijn filmpjes als allereerst zien. 
 

4 Reacties op “Mijn aller eerste vlog! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s