De perfecte accessoires voor de kinderkamer

Femke heeft een onwijs lief meisjes kamertje. Mooie meubeltjes en lief behang, maar hier en daar mocht er nog wel wat opgehangen worden.

Posters van Fiep Westendorp
Vroeger was ik al dol op de verhalen van Fiep Westendorp. Ik werd dan ook heel vrolijk van de nieuwe posters die Kek Amsterdam verkoopt. Ze hebben niet alleen posters, maar ook ontzettend gaaf behang en leuke muurstickers van Fiep Westendorp. Voor Femke haar kamer mocht ik iets moois uitzoeken en koos deze super gave poster.

Poster Fiep Westendorp

De poster van Fiep Westendorp staat prachtig op Femke haar kamertje.

De poster is in A2 formaat en past echt perfect op het muurtje waarop ik het in gedachte had. Het is zo leuk om te zien hoe vrolijk Femke wordt iedere keer dat de gordijnen open gaan en ze de poster tevoorschijn ziet komen.

Originele naamslinger 
Boven het bedje hebben we een prachtige naamslinger hangen van KiddyColors. Als Femke in bed ligt kan ze er naar blijven kijken, hij is ook echt heel mooi! De kleurtjes van de slinger staan ook zo mooi bij het behang.

 
Lokaal en handgemaakt en Thailand
Het bijzondere aan deze slinger is dat hij wordt gemaakt in Thailand. Renske, een Nederlandse dame is daar haar bedrijf gestart en werkt met een team van Thaise dames aan deze geweldige naamslingers en andere handgemaakte producten. Deze dames krijgen een eerlijk salaris en ook worden alle producten ingekocht tegen een eerlijke prijs. KiddyColors schenkt 10% van hun verdienste aan een Thais goed doel.

Perfect kraamcadeau!
De naamslinger is ook een erg origineel kraam- of verjaardagscadeau.Ik deed hem mijn stiefzusje cadeau bij de geboorte van haar dochtertje, ze waren er echt onwijs blij mee!

babykamer femke

Een stukje van Femke haar mooie kamertje.

Wat hebben jullie op de kamer van jullie kleintje?

Ik ben heel benieuwd wat jullie voor accessoires op de kamer van jullie kinderen hebben. Laat je hieronder een berichtje achter, dat zou ik erg leuk vinden..

2 Reacties op “De perfecte accessoires voor de kinderkamer

  1. Pingback: Femke haar nieuwe kamer – deel 1 |·

  2. Pingback: Winnen! KEK Amsterdam XL Poster·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s