Wat doe jij als je kindje slaapt?

Poe, een diepe zucht en ik plof neer op de bank!Femke slaapt! Eindelijk! Helaas is ze geen makkelijker slaper. Ze wil graag alles meemaken en slapen, ho maar. 

Wat doen jullie als me kindje slaapt?

Meestal flof ik neer op de bank, maar dat duurt hooguit een paar minuten. Ik drink m’n (meestal koud geworden) kop thee op en ga dan als de wiedeweer aan de slag. Stofzuigen, was opvouwen, de vaatwasser uitruimen of strijken. Het liefst doe ik zoveel mogelijk in huis als Femke overdag op bed ligt. Als ze haar middag slaapje doet begin ik meestal aan het avond eten. Ik zorg dat alles al klaar staat, zodat ik het tegen de tijd dat we willen gaan eten het alleen nog maar opgezet hoeft te worden. 

Tijd om te bloggen

Ik hoop altijd dat Femke na de huishoudelijke klusjes nog even doorslaapt, zodat ik wat tijd aan m’n blog kan besteden. Gelukkig gaat dat redelijk goed en heb ik inmiddels een goede modus gevonden om al die dingen te combineren. Bloggen vind ik heerlijk en ik haal er veel plezier uit. Daar waar andere moeders misschien een tijdschrift pakken of iets voor zichzelf doen probeer ik voor jullie leuke blogs online te zetten, reviews te schrijven en foto’s te maken.  

Wat doen jullie?

Ik ben benieuwd wat jullie doen wanneer je even tijd hebt voor jezelf. Wat zijn je hobby’s en heb je daar nog tijd voor nu je wen gezin hebt? 

 

3 Reacties op “Wat doe jij als je kindje slaapt?

  1. Heel herkenbaar! Net als jij probeer ik mijn huishouden enigsinds op orde te houden in de tijd dat Job slaapt! Mocht ik daarna nog tijd over houden, dan ben ik graag in m’n tuin bezig. Tuinieren is echt m’n hobby. Xx

    Liked by 1 persoon

  2. Bij mij verliep het eigenlijk ook zo. Als een zot holde ik rond om het huishouden te doen en meestal werd ze wakker net als ik een tasje koffie wou drinken. Als ik geluk had tekende ik een beetje of keek ik eens op Pinterest. Ondertussen gaat ze naar school en ben ik tijdelijk huismoeder doordat ik zwanger ben.

    Liked by 1 persoon

  3. Hangt er vanaf in welke bui ik ben. Als ik moe ben, plof ik in de zetel om nog eens een aflevering te kunnen zien van iets. Als ik een goede nacht heb gehad of het is hier te smerig is het in snel tempo alles aan kant proberen te krijgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s