Onze eerste vakantie is geboekt!

Onze eerste vakantie 

Wat een heerlijk vooruitzicht. Wij hebben onze eerste gezinsvakantie geboekt. 

Waar gaat de reis naar toe?

Omdat Femke nog klein is, voelen we ons er allebei niet prettig bij om ver van huis te gaan. Een vliegvakantie of een vakantie elders in Europa vallen daardoor af. Maar…Nederland kent ook zat mooie bestemming! Wij hebben dit keer voor Texel gekozen.  Een heerlijk idee om onze vakantie door te brengen op een eiland. 

Tulpenvelden op Texel – 1,5 jaar geleden

 Natuur, strand, rust, Texel heeft het allemaal!

Texel biedt ons alles waar onze ideale vakantie aan moet voldoen. 

Natuur, om heerlijk te kunnen wandelen of om te fietsen. Als het goed is kan Femke tegen die tijd al goed zitten en kan ze dus mee op de fiets. 

Het strand om op een mooie zonnige dag te genieten, te spelen en te ontspannen met elkaar! Of om op een minder mooie dag uit te waaien terwijl Femke heerlijk warm en beschut in de draagdoek zit. 

Vuurtoren van Texel.

  

Het strand op Texel. Hopelijk hebben we dit jaar meer zon!

 

En rust
! Heerlijk! Hierdoor kunnen we echt tijd voor elkaar maken. Even de boel de boel laten en genieten van ons gezin. 

Overvaren met de Teso

Het vakantiegevoel begint al bij de overvaart met de Teso. De overvaart die nog geen kwartier duurt blijft leuk! Misschien nog even de meeuwen voeren, want dat hoort er toch wel een beetje bij. 

De Teso


 Op de camping!

Wij vinden het zelf erg fijn om alle voorzieningen, zoals een keuken, een douche en een lekker bed te hebben, maar we genieten er ook van om te kamperen. Gelukkig bieden veel campings op Texel ook chalets aan. We hebben een prachtig (5 persoons!) chalet geboekt, welke van alle luxe voorzien is. Zo staan we toch op een camping, maar hebben we wel wat luxe. 

Waar ging jullie eerste gezinsvakantie naar toe? Durfde jullie wel een vliegreis aan of een lange rit met de auto? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 
  

Een Reactie op “Onze eerste vakantie is geboekt!

  1. Texel lijkt heel mooi! Het eerste levensjaar van mijn dochter hebben we heel wat gereisd. Na een lang weekend in Zeeland gingen we een stapje verder en huurden we voor een midweek een bungalow aan aan het bois de Boulogne in Parijs. Dochtelief was 4 maanden en de hond kwam ook mee. Heel leuk maar Parijs is wel echt niet baby- en hondvriendelijk. Verder gingen we nog 2 keer naar Zeeland en reisden we in de zomer naar Frankrijk, Andorra en Spanje met de tent. Eigenlijk vond ik het makkelijker toen ze heel klein was en exclusief borstvoeding kreeg en lekker sliep in de draagdoek of koets. Als ze ouder werd vond ik het meer een gedoe met middagdutjes en eten. Het belangrijkste aan vakantie voor mij is wel uitrusten en samen tijd door brengen dat kan eigenlijk even goed dicht bij huis.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s