Een kledingkast vol roze kleertjes

Voordat ik moeder werd shopte ik veel voor mezelf. Kleding, tassen, verzorgingsproducten, noem het maar op. Maar sinds ik moeder ben koop ik voornamelijk dingen voor Femke. 

Wat groeien ze snel!

Jeetje, ik wist dat baby’s snel groeien, maar soms gaat het zo hard dat het voor mijn gevoel lijkt alsof Femke een kledingmaat overslaat. Maar er is niets leukers dan shoppen voor je kind. Heerlijk al dat kleine spul! En omdat ze zo snel groeien kun je dus exta vaak je slag slaan. 

Wat hangt er bij Femke in de kast?

Gek ben ik op roze! Femke heeft ook wel eens lichtblauw of pastel groen aan, maar het liefst koop ik toch echte roze kleertjes voor haar. Lekker zacht en echt meisjesachtig. Ik ben ook dol op die kruippakjes of boxpakjes, die kan ze alleen maar aan nu ze nog zo klein is. 

 

Roze kleertjes

 
 

Femke haar kledingkast

 
Wat ligt ee nog meer in de kast?

Helemaal links bovenin liggen wat kleertjes die ze (helaas) niet meer past. Wannee deze stapel te groot wordt neem ik hem weer mee naar zolder en gaan de kleertjes in een grote plastic kist waarin ik alles netje bewaar. 

Daarnaast liggen de boekenplankjes die nog steeds opgehangen moeten worden. Benieuwd hoe ik deze plankjes maakte? 

Naast de boekenplankjes een stapeltje pyama’s. 

Helemaal rechtsboven drie stapeltje broekjes.  

Allemaal dezelfde houten hangertjes

Jullie zien het goed. Femke heeft net als wij houten kleerhangertjes. Ik vind het fijn dat alles dan gelijk hangt. Staat lekker opgeruimd! 

Voorraad billendoekjes

Onderin de kast ook nog een voorraad aan billendoekjes. Deze bestel ik altijd bij de bio winkel en neem dan gelijk een grote doos mee. Deze doekjes zijn vrij van parabenen en parfum, vandaar dat ik graag voor deze doekjes kies. 

Femke haar favo kledingstukken 

Of ze ook echt favoriet zijn van Femke weet ik natuurlijk niet, maar ik vind dit toch wel de extra leuke stukken uit haar kast. 

 

Kruippakje, boxpakje van Lief! Lifestyle

  

Kruippakje, boxpakje van Tommy Hilfiger

  

Schattig jurkje van Benneton

 

Natuurlijk koop ik zo nu en dan ook kleertjes bij Hema, maar Lief!, Tommy Hilfiger, Noppies en Benneton zijn toch wel mij favoriete merken. 

Rompers 

Jullie missen vast de rompers en sokjes? Deze liggen in de commode en staan daarom niet op de foto. 

Hoe ziet de kast van jullie kleintje er uit? Hebben jullie ook favoriete merken? 

5 Reacties op “Een kledingkast vol roze kleertjes

  1. Wat leuk,een kijkje in haar kast. Hier niet zo veel roze. Mijn favoriete merken zijn nu Kidz-Art, Kiezeltje, Name-it en Le chic.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s