Genieten van de kleine dingen, Plog#2

Wat is het leven toch mooi! Soms is het moeilijk om daar bij stil te staan. Vaak zijn we druk met ons werk, een studie, de boodschappen, het huishouden of noem het maar op. 

We vergeten dan wel eens te genieten van de kleine dingen. Of zijn die kleine dingen juist heel groot?

Ik ben zo dankbaar dat ik moeder ben! Natuurlijk ben ik meer dan alleen moeder, maar wat geniet ik van de weekenden dat we tijd voor elkaar hebben, of op mijn vrije dagen waarop ik samen met Femke ben. 

Afgelopen zondag en maandag waren weer van die dagen. 

Zondag was het een stralende dag! We besloten in huis de boel de boel te laten en vertrokken richting het strand. Stofzuigen, schoonmaken en strijken kan later wel, eerst is het tijd om te genieten van ons gezin! Nooit gedacht dat ik de touwtjes losser kon laten, maar ik kan het en het maakt me gelukkig. 

Want kijk naar deze stralende foto’s!!  Daar laat je toch spontaan alles voor uit je handen vallen. 

De eerste keer op het strand met Femke

Genieten van ons gezin!

Wat een stralende stranddag!

Wat was het genieten op het strand! Heerlijk die zon, windstil..Femke lekker bij mij in de draagzak en samen met Edwin over het strand wandelen. 

Maar ook toen we thuis kwamen en we onverwachts bezoek kregen. Femke en Job zijn gek op elkaar! Tijdens mijn zwangerschap deed ik aan zwangerschapzwemmen, waar ik leuke vriendschappen aan heb overgehouden. Wat is het leuk om te zien dat de kinderen nu met elkaar kunnen spelen. 

Femke en Job, wat zijn ze lief samen!

 

Maar wat een geluk, toen ook maandag nog volop de zo’n scheen! Ik pakte Femke warm in en besloot de kinderwagen te pakken. Voor het eerst dat ze niet meer in de reiswieg ligt, maar nu in de kinderwagen. 

Lekker warm ingepakt in de wandelwagen.

    

Genieten van de mooie omgeving en het stralende weer!

   

Ik geniet van de plek waar we nu wonen, het is rustig en je kunt er mooi wandelen! Een ideale plek voor Femke om op te groeien. 

Eenmaal thuis moest er toch echt even gekookt worden, hoe fijn is het dan om Femke dicht bij me te hebben en ze lekker in slaap valt!   

Deze momenten, hier geniet ik echt van! 

Genieten jullie ook zo van kleine of juist grote dingen? Wil je jouw mooie momenten met me delen? Ik zou het leuk vinden je reactie hieronder te lezen. 
  

Een Reactie op “Genieten van de kleine dingen, Plog#2

  1. Lieve Anna en Femke, het leven is inderdaad mooi! Wat goed dat je stil staat bij de kleine, mooie dingen van het dagelijks leven. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen! Xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s