Review – Petit et Jolie

Tijdens mijn zwangerschap maakte ik kennis met de producten van Petit et Jolie. Ik ontmoette Esther, eigenaresse van Petit et Jolie op de 9 maanden beurs. Niet veel later mocht ik van haar de Anti Stretch Mark Oil uitproberen. Wat een geweldig product zeg!

100% Natuurlijk
Nu Femke er is vond ik het leuk om ook producten voor haar uit te proberen, ik was immers zo tevreden over de olie. En echt waar, wat een fijne producten zijn dit ook weer! Wellicht dat jullie al weten dat ik geen fan ben van Zwitsal en andere niet-natuurlijke producten. Petit et Jolie is 100% natuurlijk en sluit daarom perfect aan bij de wensen die ik heb voor Femke haar verzorgingsproducten.  

Petit et Jolie, 100% natuurlijke ingrediënten

Gemaakt voor natuurlijke ingrediënten
Nu zul je misschien denken, war zit er dan wel in? De producten van Petit et Jolie zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en waar mogelijk worden ook nog eens biologisch ingrediënten gebruikt.

Voor Femke mocht ik de Hair & Body shampoo en de Diaper Cream uitproberen.

Hair & Body shampoo van Petit et Jolie
De Hair & Body shampoo is nu echt één van min favorieten producten. Ideaal voor kleintjes, want het prikt niet in de ogen! Je moet wel van een beetje zoet houden, want zodra je de fles opent komt er een zomerse geur van zoete appeltjes op je af! De heerlijke geur van de producten komt van etherische oliën (zonder allergenen!). De shampoo is te koop via de webshop van Petit et Jolie. Inhoud 200ml, voor €8,45.

Petit et Jolie, Hair & Body shampoo en Diaper Cream.

Diaper Cream van Petit et Jolie
En wat is er nou fijner om na het badderen die kleine billetjes in te smeren met een fijne, natuurlijke billencrème! Femke heeft tot nu toe nog geen luieruitslag gehad en dat willen we natuurlijk graag zo houden! De crème bevat bijenwas dat een beschermingslaagje op de billetjes legt tegen vochtigheid. Zo zijn haar billetjes extra beschermt tegen luieruitslag, en met succes dus!

De billencrème zit in een tube, wat ik persoonlijk heel prettig vindt. Zo hoef je nooit met je (vieze) vingers in ren potje. De crème is ook niet te dik, waardoor hij makkelijk smeert.  De billencrème kost net als de shampoo €8,45. De inhoud van de tube is 75 ml. De crème is te koop via de webshop van Petit et Jolie. 

Femke is dol op haar Petit et Jolie billencrème.

De producten zijn natuurlijk heerlijk om voor je kleintje te kopen, maar ook erg leuk als kraamgeschenk. Petit et Jolie heeft verschillende pakketjes, maar je kunt natuurlijk ook iets zelf samenstellen. De pakketjes worden altijd erg leuk door Esther ingepakt, waardoor je echt een leuk kraamcadeau zult hebben.

Ik ben super benieuwd welke producten jullie gebruiken. Letten jullie er ook op dat producten 100% natuurlijk zijn of hebben jullie hier niet eerder bij stil gestaan? Ik zou het leuk vinden om jullie reacties hieronder te lezen. 

Een Reactie op “Review – Petit et Jolie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s