Lief! Lifestyle, ik ben verkocht! 

Wanneer je mij op Instagram volgt, is het je vast wel eens opgevallen dat ik echt dol ben op de kleertjes van Lief! Lifestyle.

Ik kleed ons kleine meisje het liefst in kleding met vrolijke kleurtjes en lekkere zachte stofjes. Voor Femke nog geen spijkerstof en donkere kleuren, maar fijne pakjes in echte meisjes kleuren. 

Toen ik dit mooie pakje van Lief! opgestuurd kreeg werd ik daar ook helemaal blij van! 

  

Een prachtig boxpakje in een heel lief kleurtje. Echt voor de herfst en winter met de opdruk van twee eikeltjes en een blaadje.  Dit mooie pakje kun je via de website bestellen en is verkrijgbaar vanaf maat 56 t/m 80. 

 Als ze nog zo klein zijn is het niet alleen belangrijk dat de kleertjes mooi zijn, het moet ook nog eens praktisch zijn. Wanneer je een luier moet verschonen is het gewoon niet handig wanneer het hele pakje uit zou moeten. Daar hebben ze bij Lief! ook over nagedacht! Langs de beentjes zitten drukknoopjes, zodat je hem makkelijk tot de helft kan open doen en de rest van het pakje gewoon aan kunt laten tijdens het verschonen. 

Naast dat de kleertjes van Lief! er prachtig uit zien is de kwaliteit ook erg goed! De Lief! kleertjes van onze Femke worden vaak gewassen, maar zien er echt nog als nieuw uit! 

Het pakje is nu nog iets aan de ruime kant, maar zodra ze het aan kan volgt er natuurlijk een prachtige foto! 

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe collectie, neem dan snel een kijkje op de site van Lief! Lifestyle en profiteer deze week nog van 15% korting op de nieuwe collectie!  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s