Een kijkje in mijn laatste verlofweek

Helaas, twee weken geleden was het zover. De laatste week van mijn zwangerschapsverlof was aangebroken. Eigenlijk was het mijn laatste vakantie week, want ik had nog twee weken vakantie aan mijn verlof geplakt. 

Wat is de tijd voorbij gevlogen. Ik neem jullie graag mij in mijn laatste verlof week. 

Maandag geniet ik zo van mijn meisje als ze maar blijft lachen. Kijken jullie mee naar dit schattige filmpje? 

  

Dinsdag ga ik naar mijn moeder. M’n nichtje is daar ook, dus we maken er een gezellige dag van. We gaan gezellig naar de kinderboerderij en genieten van het mooie weer.  

 

Woensdag is Femke haar eerste (wen)ochtend op de crèche. We brengen haar samen weg. Het is heel gek om thuis te zijn zonder Femke. Gelukkig halen we haar om half 1 weer op. ‘S avonds ga ik voor het eerst sinds de geboorte van Femke weg met vriendinnen. Gelukkig is Femke moe van de crèche en valt ze vroeg in slaap. Ik ga met een gerust hart weg en geniet van een gezellige avond.  

   

Donderdag is een spannende dag. Femke heeft tot 36 weken in stuit gelegen, waardoor we een echo van haar heupen moeten laten maken. Alles is in orde, wat enorm fijn zeg!  
  

Vrijdag ga ik gezellig langs bij mijn opa en oma, voor Femke dus haar overgroot opa en oma, heel bijzonder blijf ik dat vinden! Wat genieten ze van onze kleine meid!  En…Femke is dan alweer 12 weken oud, wat vliegt de tijd! 
  

 

Zaterdag is ook weer een prachtige dag! We maken een wandeling in het Kralingse Bos.  

 Zondag gaan we gezellig mee met m’n schoonzus en zwager naar het bos in Bergen op zoom. Femke haar neefje en nichtje vinden het ook super gezellig! En..ik draag Femke voor het eerst buiten huis in de draagdoek. Ze valt heerlijk in slaap! Genieten!  

Wat een heerlijke afsluiting van een prachtige verlof tijd! Ik heb genoten van iedere dag dat ik met m’n meisje was, maar het meest van de momenten dat we met z’n drietjes waren. Wat een rijkdom om je eigen gezin te hebben! 
Hoe was jullie verlof tijd? 

2 Reacties op “Een kijkje in mijn laatste verlofweek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s