Fotodagboek, een kijkje in onze week

maandag – Femke is ’s ochtends erg onrustig. Ze blijft huilen en lijkt ontroostbaar. Als ik haar temperatuur meet heeft ze al iets verhoging, 37,8 ik besluit het heel even aan te kijken en meet een uur later weer, helaas 38,2. Ik bel de huisarts waar we gelijk langs mogen komen. De huisarts meet nogmaals en dan is haar temperatuur opgelopen naar 38,5. Onze lieve Femke heeft koorts en de huisarts stuurt ons door naar de SEH, dat is schrikken. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis is Edwin daar ook, die heb ik natuurlijk onderweg gebeld met het nieuws. De artsen controlen haar urine en bloed, wat gelukkig allemaal in orde is. In de loop van de dag zakt de koorts gelukkig snel. We blijven een nachtje ter observatie in het ziekenhuis.  

   
Dinsdag – Femke heeft het ’s nachts goed gedaan en ik heb zelfs lekker geslapen op het krakende ziekenhuis bed. Mijn ontbijtje wordt gebracht. De keuze voor een glutenvrij ontbijt is zeer beperkt, maar rijstewafels vind ik altijd prima. Later die ochtend komt de kinderarts bij Femke kijken. Goed nieuws! We mogen gelukkig weer naar huis 

  

Woensdag
– Ga ik naar mijn moeder. We hebben een leuke dag en ik kan even op m’n gemak naar de markt en wat boodschappen doen. Femke blijft dan gezellig even bij oma. Omdat ik eventjes de tijd heb loop ik nog de Hema binnen, waar ik deze super schattige romper en een lief truitje voor Femke koop. Ze past nu nog in maatje 56, maar dat zal niet lang meer duren denk ik.  

  Donderdag – Is een regenachtige dag en ik besluit om weer even langs mijn moeder te gaan. Ik wilde ook nog graag naar de Lief winkel, waar ik uiteindelijk een heel schattig setje koop in maat 62.  

 Vrijdag – Femke is vandaag alweer 6 weken oud. Jeetje wat vliegen de weken voorbij en wat groeit ze hard! Als ik haar ’s ochtends heb gevoed ga ik langs op mijn werk. Het is super leuk om mijn collega’s weer te zien! Nadat ik weg ben krijg ik allemaal berichtjes hoe lief dat ze haar vinden. Leuk 😊. 

  

Mijn lieve collega met Femke. Femke slaapt lekker door.

 
Zaterdag – Yes weekend! Dat betekend dat we weer lekker met z’n drietjes zijn.  Alles op het gemak en genieten met elkaar. Een Lazy morning voor Femke. 

 Zondag – Omdat we nog niet zo lang in de Hoeksche Waard wonen gaan we lekker een stukje rijden oom het eiland te verkennen. Mijn ouders laten een huis bouwen in Numansdorp. We gaan even bij het kavel kijken en we lunchen gezellig in het restaurant bij de haven.  

    
 Leuk dat je een kijkje nam in onze week. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie vaker een fotoverslag willen zien. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s