Plog #1 Mijn eerste week alleen met Femke 

Zondag 30 augustus was het schitterend weer. Helaas was dit Edwin zijn laatste verlof/vakantiedag. We besloten om met zijn drietjes iets leuks te doen om deze eerste drie weken mooi met elkaar af te sluiten. We hebben eerst heerlijk geluncht bij Villa Augustus, een van onze favo restaurants! 

Na de lunch maakte we een heerlijke wandeling in het prachtige Wantij Park. Femke sliep heerlijk door! Wat is het genieten om zo met het gezin op pad te zijn! Veel mensen willen toch even een blik werpen in de kinderwagen, en we zijn natuurlijk zo trots dat we haar graag laten zien! 

Een heerlijke wandeling in het Wantij Park

Een heerlijke wandeling in het Wantij Park

  
Een heerlijke lunch bij Villa Augustus - Dordrecht

Een heerlijke lunch bij Villa Augustus – Dordrecht

 
Maandag is het dan zo ver en moet Edwin echt weer aan het werk. Dat betekent vroeg op en douchen nu Edwin nog thuis is. Na het douchen ga ik nog even terug naar bed, want het is pas rond 07.00 uur.
Femke wordt rond 09.00 uur wakker, ze eet eerst bij mij en daarna kroelen we nog lekker! Fijn om de dag zo te beginnen. 

Ik heb deze dag bewust geen visite, zodat ik eerst kan kijken hoe de dag verloopt nu ik er voor het eerst alleen voor sta. We gaan ’s middags samen boodschappen doen. Femke heeft net gegeten dus slaapt weer lekker verder, geen stress dus bij het boodschappen doen. Edwin is tegen half 6 thuis, fijn! Gelukkig is de eerste dag alleen ook super goed gegaan! 

   

In de maxicosi, klaar om boodschappen te doen!

Dinsdag is mijn moeder altijd vrij en past ze op ons nichtje Fenna. Omdat we pas aan het eind van de middag de buurvrouw op visite krijgen gaan Femke en ik ’s ochtends gezellig op bezoek bij oma. Wat is oma trots, samen met haar kleindochters op de foto. 

Als ik Femke later aan de borst leg wilt Fenna haar popje ook eten geven, ze volgt het voorbeeld van haar tante en wil het popje bij haar aan de borst leggen ;-). Later geeft ze toch maar een flesje, want melk komt toch uit een fles tante Anna…

We hebben een hele leuke ochtend met elkaar en ga pas tegen 14.00 uur weer naar huis. Later die middag komt de buurvrouw met het buurmeisje op kraamvisite. We krijgen mooi houten speelgoed voor Femke! 

Oma met haar kleindochters, Fenna en Femke.

Woensdagochtend staat de keukenmonteur al om 07.25 voor de deur! Vroeg op dus! Femke slaapt gelukkig lekker door, maar wordt niet veel later wakker en wil natuurlijk lekker bij mama eten. Ik vind het wel lastig wanneer ze wakker is en de monteur beneden in de keuken/woonkamer loopt. Ik besluit om Femke de rest van de ochtend boven te voeden. Hoe doen jullie dit, voeden in het bijzijn van anderen? 

‘S middags komen mijn Opa, oma en mijn oma’s zus op visite.  De overgoot opa en oma van Femke. Hoe bijzonder is dat, 4 generaties! 

 Donderdagochtend krijg ik een collega op bezoek met haar dochtertje. Ook van hen krijgen we heel leuk houten speelgoed! Love it!

Later die dag nog een verrassing! Nu van van SoloBioMooi. Pieter, Ingrid en Annemieke, nogmaals dank voor de zeer bijondere armband. 

 Vrijdag is Femke alweer 4 weken oud, wat gaat dat toch hard. We maken een aantal mooie foto’s van haar en natuurlijk een foto met de Milestone Card. 

Edwin is vandaag thuis, we gaan samen het geboorte bedeltje ophalen voor mijn Pandora armband. Ik kreeg van Edwin een hartjes bedel waar we Femke haar naam in hebben laten graferen. Helaas zit het weer ons niet mee…we rennen door de regen en besluiten om bij Hema te schuilen. Mooi tijd voor een kop warme chocolademelk, Femke is ook wakker geworden dus maak ik gebruik van het moment op haar te voeden. 

  

    Zaterdag, vier opa zijn verjaardag. Een feest waar Femke al haar neefjes en nichtjes weer ziet. Wat zijn ze gek op haar! Mijn broer en mijn nichtje zijn er ook. Een mooi moment voor een foto.  

Samen met mij broer, nichtje en Femke.

De nichtjes kijken hoe Femke in haar reiswiegje ligt.

 
Zondagochtend hebben we bezoek, maar de rest van de dag doen we lekker niets en genieten we van de tijd met elkaar. 
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn week Plog vonden. Wat doen jullie als je tijd met je kleintje hebt! Willen jullie volgende week weer een Plog zien?

2 Reacties op “Plog #1 Mijn eerste week alleen met Femke 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s