Kersverse moeder

Ja! Eindelijk is ze daar dan, onze dochter Femke. Na 40 weken en 3 dagen wachten ben ik op 7 augustus (binnen 3,5 uur!) bevallen van ons eerste kindje.

Wat een groot geluk en wat een rijkdom om na al die maanden je kindje in je armen te hebben. Nadat Femke eerst een uur bij mij op de borst heeft gelegen hebben we haar daarna aan de borst geleged. Wat een mooi moment! Pas daarna zijn alle medische checks gedaan en zo hebben we dus de eerste anderhalf uur met z’n drietjes door kunnen brengen.

Best vreemd, als het moment opeens daar is, daar waar je maanden lang naar toe leeft is dan opeens de nieuwe werkelijkheid. Je bent papa en mama! Je voelt je direct verantwoordelijk voor je kindje en wilt zo goed mogelijk voor haar zorgen, lekker knuffelen en veel tijd samen doorbrengen.

Papa is gelukkig een aantal weken vrij, waardoor we ook echt met zijn drietjes aan onze nieuwe gezinssituatie kunnen wennen. Femke kan zo ook veel tijd met papa doorbrengen, wat is dat mooi om te zien. Ik kan voorlopig nog genieten van mijn verlof, wat een bijzondere tijd (nu al!).

Op naar heel veel mooie momenten met z’n drietjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s